Ολόκληρος ο πλανήτης, βιώνει τον τελευταίο καιρό, μια εντελώς αλλόκοτη και περίεργη κατάσταση, έχοντας να αντιμετωπίσει την φονική πανδημία του Κορωναιου. 

Μέτρα για την καταπολέμηση της πανδημίας, εφαρμόστηκαν και στην Πατρίδα μας, μέτρα όμως, που από ότι φαίνεται, δεν είχαν καταρτιστεί με βάση κάποιο ολοκληρωμένο πλάνο για την ασφάλεια του πληθυσμού, αλλά με απώτερο σκοπό, να εξυπηρετηθούν άλλες, ‘’ειδικές’’ υποχρεώσεις τις κυβέρνησης προς τους διεθνείς πατρόνες της. Στις ειδικές κατηγορίες ‘’εξαίρεσης’’ από τα σκληρά μέτρα καραντίνας που ορίστηκαν, δεν θα μπορούσαν να μην βρίσκονται και οι λαθρομετανάστες. Και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτούς που ήδη βρίσκονται στην χώρα. Παρατηρήθηκε το άκρως εριστικό, το αδιανόητο φαινόμενο, να συνεχίζεται κανονικά η λαθραία εισβολή από τα νησιά μας, ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες. 

Το θετικό είναι ότι, ο κόσμος καταλαβαίνει ότι όσο περισσότερο θα προχωράει η αλλαγή της πληθυσμιακής σύνθεσης του τόπου, τόσο περισσότερο θα βιώνουμε τις συνέπειες του λαθρο-εποικισμού που υφιστάμεθα. Η κατακόρυφη έξαρση των φαινομένων βιασμού, σεξουαλικής παρενόχλησης, ληστείας κλπ, θα γίνουν πλέον καθημερινότητα. Περιγράφω απλά μια πραγματικότητα, που βλέπουμε να εξελίσσεται κατ’ αυτόν ακριβώς τον τρόπο στην Ελλάδα και σε όλη την Ευρώπη. Συνεχώς διαβάζουμε για αποτρόπαια περιστατικά που προκαλούνται από την αχαλίνωτη δράση των προσφύγων, περιστατικά που, αν μη τι άλλο, προκαλούν την δικαιολογημένη οργή μας. Επομένως, καθίσταται πρόδηλο ότι οι ανεξέλεγκτες λαθρομεταναστευτικές ροές επιβαρύνουν σημαντικά τον τρόπο ζωής μας, σε όλα τα επίπεδα.
Επισημαίνοντας τα παραπάνω, αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι ακόμη και αν όλοι όσοι έφταναν στις χώρες μας ήταν πρόσφυγες πολέμου, θα έπρεπε, καθώς πρόκειται για ζήτημα εθνικής ασφαλείας, να θέσουμε περιορισμό στα ατέλειωτα καραβάνια που καταφθάνουν και να δηλώσουμε ευθαρσώς στην διεθνή κοινότητα ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχθούμε άλλους, κάτι που έχουν κάνει αρκετά σοβαρά κράτη. Θα έπρεπε να είναι αντιληπτό, ότι δεν ευθυνόμαστε εμείς για τα δεινά που υπέστησαν αυτοί οι άνθρωποι, ότι δεν είμαστε ούτε εύπορο κράτος για να επωμιστούμε την φροντίδα τους, και ούτε έχουμε την διάθεση να ισοπεδώσουμε την εθνική μας ομοιογένεια και την κοινωνική μας συνοχή, έχοντας ήδη υπ’ όψη τα παραδείγματα προς αποφυγή της Αγγλίας, της Σουηδίας κλπ, που ‘’άνοιξαν τις φτερούγες τους’’ για χάριν των προσφύγων και τώρα βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα.
Το ότι δεν είναι πρόσφυγες πολέμου παρά σε ένα πολύ μικρό, μηδαμινό ποσοστό αλλά στην συντριπτική τους πλειοψηφία λαθρομετανάστες από κάθε γωνιά του τρίτου κόσμου, ξεδιαλύνει την κατάσταση ακόμη περισσότερο. Ένα τεράστιο ποσοστό αυτών που καταφθάνουν, δεν είναι παρά τυχοδιώκτες καταγόμενοι από τριτοκοσμικές χώρες, όπως το Πακιστάν, η Νιγηρία, η Γκάνα κλπ, που πληρώνουν μεγάλα ποσά σε λαθροδιακινητές οι οποίοι τους τάζουν τον ουρανό με τα άστρα, για να πατήσουν πόδι στην Ευρώπη των χαλαρών ηθών, των παχυλών επιδομάτων, της ατιμωρησίας και της ωραίας ζωής.
Λαμβάνοντας υπ’ όψη την εθνοκτόνο υπογεννητικότητα που μαστίζει τον τόπο μας, σε συνάρτηση με το γεγονός ότι καθημερινά αποβιβάζονται πολύτεκνες μητέρες με τα παιδιά τους ή έγκυες γυναίκες και νεαροί άντρες, εύκολα κάποιος καταλήγει στο συμπέρασμα ότι προμηνύεται μια επιθετικής μορφής αντικατάσταση πληθυσμού.
Η αντικατάσταση πληθυσμού, δεν είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ή μια θεωρία συνωμοσίας. Είναι μια πραγματικότητα, η οποία μάλιστα προωθείται από πολύ ύποπτους κύκλους.
Ενώ βλέπουμε σύσσωμο σχεδόν τον λαό να αντιδρά στην αντικατάσταση πληθυσμού και να δηλώνει κατηγορηματικά ότι διαφωνεί με την έλευση εκατομμυρίων λαθρομεταναστών, εν τούτοις, υπάρχουν κάποιοι που ωφελούνται από την εισβολή και συνεπώς, την υποστηρίζουν.
Κατ’ αρχάς, ωφελούνται οι μεγαλοκεφαλαιοκράτες διότι θέλουν πολλά και φθηνά εργατικά χέρια ώστε να ενισχύσουν τη θέση τους στον άξονα προσφοράς και ζήτησης εργασίας. Επίσης θέλουν περισσότερους πελάτες για τα προϊόντα που πουλάνε. Οι μεγαλοκαρχαρίες δεν επηρεάζονται από την σύγκρουση πολιτισμών. Αυτό που συνέβη στον Νικόλα Μουστάκα ποτέ δε θα μπορούσε να συμβεί π.χ. στον Κόκκαλη κι αυτό που συνέβη στη Μυρτώ στην Πάρο ποτέ δε θα μπορούσε να συμβεί π.χ. στην Μπακογιάννη διότι όλοι αυτοί πληρώνουν "ιδιωτικούς στρατούς" να τους προσέχουν. Οι μεγαλοκεφαλαιοκράτες δεν είναι οι μόνοι που ωφελούνται οικονομικά από την εισβολή των λαθρομεταναστών, αλλά κάθε είδους αφεντικό. Από τον σουβλατζή της γειτονιάς, μέχρι τον ιδιοκτήτη των Jumbo, μέχρι και τον ξενοδόχο που στην καρδιά του χειμώνα θα τα τσεπώσει από το κράτος για να τους κοιμίσει στο ξενοδοχείο του, άπαντες ωφελούνται. Επίσης, ωφελούνται οι αριστεροί διότι θεωρούν ότι με την τυφλή υποστήριξη που δείχνουν στα μιλιούνια των αφροασιατών, θα ενισχυθούν κομματικά όταν τους δοθεί υπηκοότητα. Για αυτό και όπως είδαμε στην Ελλάδα, έβγαλαν υπηκόοτητες εξπρες σε εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών, για να εξασφαλίσουν τις πολύτιμες τους ψήφους.
Ποιοι ζημιώνονται από την εισβολή; Κάθε πολίτης που βιώνει τις κοινωνικές αναταράξεις που προκαλούνται από τη μαζική εισβολή και ιδιαίτερα οι εργάτες διότι δυσχεραίνεται η θέση τους στον άξονα προσφοράς και ζήτησης εργασίας με ό,τι συνεπάγεται αυτό (ανεργία, πτώση μισθού, χειρότερες εργασιακές συνθήκες).
Έχοντας εξηγήσει αναλυτικά για ποιο λόγο οδεύουμε με μαθηματική ακρίβεια προς την καταστροφή, αν η λαθροεισβολή συνεχίσει, το ερώτημα που τίθεται, είναι, γιατί το αφήνει ο κόσμος να συμβεί; Η κοινή γνώμη ποδηγετείται από τα ΜΜΕ και τα ΜΜΕ ανήκουν στους μεγαλοκεφαλαιοκράτες οπότε καταφέρνουν να στρέψουν τον κόσμο υπέρ των επιχειρηματικών τους συμφερόντων. Δηλαδή καταφέρνουν να στρέψουν τον λαό ενάντια στον εαυτό του. Κάθε τι που είναι θετικό για τα επιχειρηματικά τους συμφέροντα υποστηρίζεται και κάθε τι που εναντιώνεται στα επιχειρηματικά τους συμφέροντα καταδικάζεται. Οι κομμουνιστές συνήθως παρουσιάζονται στην τηλεόραση χωρίς καν πολιτικό αντίλογο διότι η ρητορική τους υπέρ των ανοιχτών συνόρων είναι υπέρ των επιχειρηματικών συμφερόντων των μεγαλοκαρχαριών στους οποίους ανήκουν τα κανάλια. 


Η επιβολή της αντικατάστασης των γηγενών πληθυσμών με παράνομους μετανάστες στηρίζεται κυρίως στον συναισθηματικό εκβιασμό του κόσμου, και χρησιμοποιεί τις εξής 5 βασικές προπαγανδιστικές τακτικές:

1. Η εισβολή είναι αναπόφευκτη (προέρχονται από πολέμους, είναι πολλοί και αναπόφευκτα θα έλθουν στην Ευρώπη)
2. Η εισβολή είναι κάτι καλό («θα μας λύσει το δημογραφικό»)
3. Επίκληση στο συναίσθημα (εμφάνιση παιδιών και απόκρυψη της πραγματικής σύνθεσης αυτών που έρχονται)
4. Δημιουργία ενοχών και κατασυκοφάντηση όσων αντιδρούν (ξενοφοβικοί, ακραίοι, ρατσιστές κλπ).
5. Εξουδετέρωση των αντιδράσεων με ψέματα και παραπλανητικό εφησυχασμό (είναι μόνο 1%, δεν θα κάτσουν, θα φύγουν από δω γιατί θέλουν να πάνε στην Ευρώπη, απόκρυψη ή υποβάθμιση της βίας που ασκούν οι μετανάστες στον γηγενή πληθυσμό).
Η λαθρομετάναστευση και κατ’ επέκταση η αντικατάσταση πληθυσμού, αποτελεί ένα γόρδιο δεσμο.



πηγή : eksergesi-ellinon